1AT en 2HMS winnen de derde Fit Class Challenge

1AT en 2HMS winnen de derde Fit Class Challenge

Donderdag 12 oktober was het alweer de derde editie van de Fit Class Challenge.
De Challenge is een wedstrijd tussen eerste en tweede klassen. De klassen strijden voor de titel de fitste klas van de RSG. In 20 minuten moet elke klas zo veel mogelijk kilometers afleggen op 4 roeiapparaten, 4 hometrainers en 4 loopbanden. De klas met de meeste kilometers wint.

Dit jaar waren de klassen tot over hun oren gemotiveerd om de beker in de wacht te slepen. Het was erg leuk om zien hoe de klassen met elkaar de Challenge aangingen en werkelijk alles uit de kast haalden om de titel de fitste klas van de RSG N.O-Veluwe in de wacht te slepen.

Bij klas 1 zag het podium er ls volgt uit:

  1. 1AT 81,28 KM
  2. 1HMA 81,24 KM
  3. 1HMS 80,30 KM

 Bij klas 2 zag het podium er ls volgt uit:

  1. 2HMS 90,80 KM
  2. 2SB 89,64 KM
  3. 2SA 86,70 KM

Zoals in de resultaten af te lezen is, was het een nek aan nek race. Na de vakantie werden de welverdiende wisselbekers uitgereikt door mentoren aan hun eigen mentorklassen.

Tijdens de Fit Class Challenge krijgen alle leerlingen een gezonde lunch aangeboden. Ook dit jaar hebben we Jumbo van Andel weer bereid gevonden om deze gezonde lunch te sponsoren. De afdeling D&P onder leiding van mevrouw van der Lit heeft deze lunch uitstekend voorbereid en uitgeserveerd.