In memoriam Luke Wolf

In memoriam Luke Wolf

Op donderdag 31 maart bereikte ons het treurige bericht dat onze oud-leerling Luke Wolf is overleden aan de gevolgen van kanker. Luke is in 2018 ziek geworden en heeft in 2019 zijn diploma op het RSG behaald.

Luke heeft in zijn examenjaar op het RSG een zware strijd aan moeten gaan om zijn diploma te halen. Luke was degene die bleef volhouden dat hij zijn diploma ging halen ondanks alle chemokuren, andere behandelingen en het herstel daarvan. Het doorzettingsvermogen en positivisme dat Luke toen toonde is een voorbeeld voor ons allemaal. Zijn indrukwekkende LOB-presentatie met daarin zijn meters lange kralenketting die verwees naar het aantal chemokuren, symbool voor een loodzware periode, raakte ons allen diep.

Zijn diplomering was bijzonder omdat Luke een prijs kreeg van de Frouke Nijhof stichting. De prijs was voor een leerling die een uitzonderlijke prestatie had geleverd. Luke had deze prijs meer dan verdiend. We herinneren ons Luke als een leerling met een mooie lach, vol energie en als iemand die altijd klaarstond voor een ander. Hij is naar het het MBO gegaan om zich nog meer te verdiepen in zijn passie voor auto’s.

Luke heeft donderdag op emotionele wijze en geheel op zijn Luke’s afscheid genomen van familie en vrienden. Wij wensen de familie en vrienden heel veel sterkte bij het verwerken van dit enorme verlies.

Via onderstaande link kun je de afscheidsdienst bijwonen op zaterdag 9 april om 12.15 uur: https://www.youtube.com/watch?v=0YvJrlV2YKU