Nieuwe plaatsen beschikbaar!

Nieuwe plaatsen beschikbaar!

Wegens overweldigende belangstelling hebben we extra plekken vrijgemaakt om in te schrijven op een tijdslot!

Klik snel hier en kies je tijdslot!

De RSG Noord-Oost Veluwe in Epe organiseert voor alle leerlingen van groep 8 die graag nog even in het echt willen kennismaken met de school een bijzondere middag/avond op woensdag 16 februari van 15.00 – 20.30 uur. Op deze dag kunnen leerlingen van groep 8, vergezeld door één ouder/verzorger, een route door de school maken. Tijdens deze route maken ze in een aantal lokalen kennis met allerlei vakken. Bij elk vak krijgen de leerlingen een korte opdracht. Leerlingen en ouders hebben hierbij uiteraard de mogelijkheid allerlei vragen te stellen.

In verband met corona is het wel nodig om hiervoor in te schrijven. Zo wordt drukte in het gebouw voorkomen. Dat is ook de reden dat er slechts één ouder/verzorger per leerling mee kan. Mondkapjes en afstand blijven natuurlijk ook noodzakelijk. Het bezoek aan de school zal in totaal ongeveer een uur duren.

Op deze manier wil de school tegemoet komen aan de vraag van leerlingen en ouders om de school echt te bezoeken. De online Open Dag is door veel leerlingen en ouders bezocht, maar er gaat natuurlijk niets boven een echt bezoek aan de school. Door dit bezoek op deze manier te organiseren kan dat toch op een veilige manier.