Nieuwe MBO opleiding Smart Technology in Epe

Nieuwe MBO opleiding Smart Technology in Epe

De RSG-N.O.-Veluwe  start in samenwerking met het ROC Aventus in het schooljaar 2019-2020 een nieuwe MBO BOL 2/3 opleiding slimme technologie (Smart Technology).

Slimme technologische oplossingen volgen elkaar in rap tempo op. De grens tussen ICT en techniek vervaagt en verandert onze wereld drastisch. Smart Technology draait om het slim combineren en integreren van bestaande en nieuwe technologieën met ICT. Dit leidt tot innovatieve processen, producten en diensten met (grote) impact op ons leven en werk. Dus toepassingen voor woningen en gebouwen maar ook voor de mens. Denk aan een slim huis of een intelligent gebouw. Energiezuinig, flexibel, levensloopbestendig, comfortabel en gericht op de gebruiker. In de toekomst is er veel behoefte aan dit soort ‘slimme’ werknemers.

Deze MBO opleiding op niveau 2 én 3 zal vanuit de RSG N.O.-Veluwe onder  de verantwoordelijkheid van Aventus worden aangeboden. Een interessante opleiding voor leerlingen die geïnteresseerd zijn  in techniek en ICT (Smart Technology) en de toepassing hiervan. Via de onderstaande link is informatie te vinden over deze opleiding en eventuele aanmelding:

https://www.aventus.nl/smart-technology (Kijk bij Smart Buildings en dan bij Monteur Smart Technology).

Heb jij iets met techniek en ICT? Vind je het leuk om dingen te maken met een blik naar de toekomst? Ben je verder ook creatief en vind je het leuk om te ontwerpen? Met deze opleiding ben je zo breed opgeleid dat je alle kanten op kunt!

Op donderdagavond 17 januari 2019 kan er kennis gemaakt worden met deze opleiding. Er zal ingegaan worden op de inhoud van de opleiding door de ontwikkelgroepsleden van RSG N.O.-Veluwe, Epe en Aventus. Vanaf 19.15 uur bent u met uw kind van harte welkom voor een kopje koffie/thee/limonade in de hal van de school. Om 19.30 uur start de avond en zal uiterlijk om 20.30 uur ten einde zijn.

U kunt zich aanmelden via het volgende e-mailadres:  lob@rsgnov.nl Graag ook even doorgeven met hoeveel personen u aanwezig bent.