Open avonden groep 8 leerlingen met ouders

Op 16 november en 20 november organiseren we twee open avonden met interactieve workshops voor groep 8 leerlingen met ouders/verzorgers. Tijdens deze avonden staat de kennismaking met onze school, de Talentstromen en het tweetalig onderwijs centraal. 

Iedere leerling kiest bij aanvang van de opleiding een Talentstroom. Ongeacht op welk niveau er gestart wordt. Het idee achter de Talentstromen is dat leerlingen de tijd en ruimte krijgen om zichzelf te ontwikkelen op een gebied waar persoonlijke interesses liggen. Er kan gekozen worden voor StudioKunst, Sportgroep en de TechniekAcademie. Door een weloverwogen keuze te maken, ontstaat er een onderwijsprogramma dat goed aansluit bij de interesses en ontwikkel wensen van iedere leerling.

Tijdens de open avond wordt gestart met algemene informatie over de opleidingen, gevolgd door diverse workshops die georganiseerd worden door de docenten van de Talentstromen (en tweetalig onderwijs voor havo/vwo). Kinderen worden tijdens de workshops uitgedaagd om actief aan de slag te gaan met leuke opdrachten die kenmerkend zijn voor de desbetreffende Talentstroom. Ouders/verzorgers krijgen ondertussen een voorlichting over de Talenstroom.

De praktische route wordt op 16 november uitgelicht (basis/kader/mavo) en de theoretische route is op 20 november aan de beurt (mavo/havo/vwo). Uiteraard zal er ook op beide avonden stilgestaan worden bij de verbouwing die RSG Noord Oost-Veluwe te wachten staat. Wees welkom bij RSG, aan de Schotweg 1 in Epe. De inloop is om 18:30 en om 19:00 begint het programma.