Pubers en Poen

Op donderdag 7 juni organiseert project ‘Moedige mensen’ uit Epe een boeiende avond voor ouders van kinderen in de leeftijd van 10 tot 18 jaar onder de titel: “Pubers en Poen. Wat kan ik als ouder het beste doen?” Een avond waarin u als ouder/verzorger met een gezonde dosis humor informatie, handige tips en antwoorden krijgt op uw vragen over tieners en hun financiële toekomst.

Project ‘Moedige mensen’ is een verzamelnaam voor de organisatie die zich in de gemeente Epe bezig houdt met het bestrijden van armoede. Hierin nemen allerlei verschillende organisaties deel, waaronder de RSG N.O.-Veluwe.

Ouders spelen een belangrijke rol als het gaat om de financiële toekomst van hun kind. Omgaan met geld kan een behoorlijke uitdaging zijn in de opvoeding. Hoe ga je met je tiener hierover in gesprek? Welke grenzen moet of kun je stellen? En welk voorbeeld geef ik mijn kind eigenlijk met mijn eigen gedrag? Eef van Opdorp, financieel coach en bekend van diverse TV-programma’s, zorgt voor handige tips en antwoorden op uw vragen over tieners en geld. Ook ontvangt u informatie van de verschillende lokale organisaties die deelnemen in ‘Moedige mensen’. Zo gaat u met een frisse blik op geldzaken weer naar huis! Kortom, een avond die u niet mag missen!

Wilt u hierbij aanwezig zijn? Dan kunt u zich aanmelden via deze link: www.rabobank.nl/noordveluwe en dan klikt u op Meld u hier aan voor “Pubers en poen. Wat kan ik als ouder het beste doen?”

Datum:         Donderdag 7 juni 2018
Inloop:          Vanaf 19.00 uur
Aanvang:     19.30 uur
Locatie:        Aula RSG N.O.-Veluwe