RSG in actie voor Oekraïne

RSG in actie voor Oekraïne

De RSG N.O.-Veluwe organiseert op vrijdag 22 april van 13.00 – 16.00 uur een grote braderie en markt op het sportveld van de school. De opbrengst van deze actiedag is bestemd voor de slachtoffers van de oorlog in Oekraïne.

Leerlingen en docenten van de school voelen zich sterk betrokken bij de oorlog in Oekraïne. Elke dag zien ze beelden van in puin geschoten steden en mensen op de vlucht. Daarom wil de school graag iets doen voor de slachtoffers van deze wrede oorlog.

Leerlingen en docenten hebben bedacht een markt en braderie op het sportveld van de school te organiseren, die voor iedereen uit Epe en wijde omgeving toegankelijk is. Leerlingen bereiden allerlei smakelijke gerechtjes, er worden allerlei zaken verkocht, er zijn allerlei spelletjes te doen en er kan iets gedronken worden.

Monique Spiegelenberg, een van de teamleiders van de school: ”Het initiatief voor deze dag komt helemaal van de leerlingen. Het is mooi om te zien dat ze niet alleen betrokken zijn, maar ook graag iets willen doen. Alleen al daarom hoop ik op een grote belangstelling voor deze actiedag”.

Vanaf 13.00 uur zal het sportveld bruisen van de activiteiten. Bezoekers die met de auto komen kunnen naast het sportveld parkeren op de grote parkeerplaats.