Sportgroep draait op volle toeren!

Sportgroep draait op volle toeren!

Vanaf het moment dat de zomervakantie voorbij was, is de Sportgroep gaan draaien! Iedere woensdagmiddag komen er 100 leerlingen uit klas 2 en op vrijdagmiddag komen er 95 leerlingen uit klas 1 sporten in vaste groepen bij een aantal sportdocenten. Ieder leerjaar heeft hetzelfde programma, maar steeds op een ander moment. Zo is de sportgroep 1AH(t) de afgelopen weken bezig geweest met trampoline springen ter voorbereiding op Krazy Kangeroo. Andere sportgroepen zijn de survivalbaan op geweest en hebben aan hun survival skills gewerkt met Expeditie Robinson achtige activiteiten.

Alle sportgroepen uit klas 1 in zijn in twee verschillende groepen op kamp geweest naar de Abbert. Hier hebben de sportgroepen samenwerkings- en kennismakingsactiviteiten gedaan zoals survival, kanovaren, maar ook is er zelf macaroni gemaakt en ‘s ochtends een eitje gebakken. 

Na de herfstvakantie gaan we nog veel meer mooie activiteiten doen!! Dit is allemaal te volgen op het social mediakanaal @sportklasrsgnoveluwe