Informatiebijeenkomsten

De RSG organiseert een aantal informatiebijeenkomsten. Je bent van harte uitgenodigd! 

Kennismakingsdag groep 8 leerlingen gecombineerd met Techniekfestival 

vrijdag 14 oktober

Rondleiding met demonstratielessen en kennismaken met de 7 werelden van de Techniek vanuit Sterk Technisch Onderwijs. Uitnodiging en aanmelding gaat via jouw juf of meester.

Informatieavond voor ouders en leerlingen

donderdag 24 november

Op die avond ben je samen met je ouders welkom om kennis te maken met onze school. Op die avonden kun je kiezen waar je meer over wilt weten; talentstromen (StudioKunst, SportGroep en TechniekAcademie), tweetalig atheneum/havo, dyslexie/dyscalculie of algemene informatie.

Meeloopdagen tweetalig atheneum/havo 

woensdag 7 december, 25 januari, 1 februari

Krijg jij mogelijk een atheneum en/of havo-advies? Ben jij nieuwsgierig hoe het is om in een tweetalige klas te zitten? Wil je weten of het iets voor jou is? Kom dan een ochtend meekijken met onze eerste klas tweetalig atheneum/havo. 

Je sluit die ochtend aan bij 1AHt, en volgt samen met hen de lessen in het Engels. Daarna gaan we samen lunchen en er is tijd om vragen te stellen aan de klas en de coördinator tweetalig onderwijs. Wij zorgen voor de lunch.

We are looking forward to seeing you! 

Open dag

zaterdag 21 januari; van 11.00-14.00 uur

 We hopen dat je komt, want we vinden het leuk om onze school te laten zien. Ook je ouders zijn van harte welkom. Tot 21 januari!