Informatiebijeenkomsten

De RSG organiseert een aantal informatiebijeenkomsten. Je bent van harte uitgenodigd!

Virtuele schooltour voor ouders en leerlingen groep 8

donderdag 18 november; 19.00 uur

Klik hier om terug te kijken

Helaas is het vanwege de coronamaatregelen niet mogelijk om de informatieavond van donderdag 18 november live op school te organiseren. Wij kiezen ervoor om je online te informeren. Jij en je ouders zijn van harte welkom op onze virtuele schooltour welke start om 19.00 uur.

Tijdens deze tour ontvang je informatie over hoe het onderwijs op de RSG is georganiseerd en welke leuke activiteiten er nog meer op school zijn. Zo is er een vlog van leerlingen, een filmpje over de talentstromen (SportGroep, StudioKunst en TechniekAcademie) en natuurlijk informatie over hoe een dag er op de RSG uitziet. Ook kunnen jij en/of je ouders vragen stellen die die avond meteen beantwoord worden. Denk bijvoorbeeld aan vragen over extra ondersteuning, coaching, lestijden, huiswerkbegeleiding, vakken, tweetalig onderwijs, enz.

Aanmelden voor de virtuele tour kan vanaf maandag 15 november a.s. via deze website.

Meeloopdagen tweetalig atheneum/havo

woensdag 8 december + dinsdag 2 februari

Krijg jij mogelijk een atheneum en/of havo-advies? Ben jij nieuwsgierig hoe het is om in een tweetalige klas te zitten? Wil je weten of het iets voor jou is? Kom dan een ochtend meekijken met onze eerste klas tweetalig atheneum/havo. Onze eerste meeloopdag is op 8 december.

Je krijgt die ochtend 4 vakken in het Engels. Daarna gaan we samen lunchen en er is tijd om vragen te stellen aan de klas en de coördinator tweetalig onderwijs.

We are looking forward to seeing you!

Klik hier om je aan te melden. Let op: Je kan je pas aanmelden wanneer je dit hebt overlegd met jouw meester of juf.

Open dag

22 januari (11.00 - 14.00 uur)

Op onze open dag kan je alles zien wat onze school te bieden heeft. Je kunt kennis maken met al onze vakken. In elk lokaal is er een activiteit waaraan je mee kan doen. Dit is de dag waarop je alle vragen kunt stellen die je nog hebt. Kom gezellig samen met je ouders op bezoek; maak je eigen programma of laat je rondleiden door een leerling van de RSG.