Informatiebijeenkomsten

De RSG organiseert een aantal informatiebijeenkomsten. Je bent van harte uitgenodigd! Dit schooljaar is er nog één kans om te komen kijken bij het tweetalig atheneum/havo. De andere informatiebijeenkomsten zijn achter de rug. Toch behoefte aan meer informatie? Maak een afspraak met vrouw Lansink, de leerjaarcoörninator onderbouw. Haar e-mailadres is lcolansink@rsgnov.nl.

Extra meeloopdag tweetalig atheneum/havo 

woensdag 9 maart

Krijg jij mogelijk een atheneum en/of havo-advies? Ben jij nieuwsgierig hoe het is om in een tweetalige klas te zitten? Wil je weten of het iets voor jou is? Kom dan een ochtend meekijken met onze eerste klas tweetalig atheneum/havo. We organiseren nog één extra meeloopdag voor het tweetalig atheneum/havo op 9 maart, naar aanleiding van de belangstelling hiervoor tijdens "Kom kijken op de RSG".

Je sluit die ochtend aan bij 1AHt, en volgt samen met hen de lessen in het Engels. Daarna gaan we samen lunchen en er is tijd om vragen te stellen aan de klas en de coördinator tweetalig onderwijs. Wij zorgen voor de lunch.

Wil je je hiervoor aanmelden? Overleg dan altijd eerst met je juf of meester. Stuur daarna een mailtje naar mevrouw Vrinds, de coördinator tweetalig onderwijs. Haar e-mailadres is h.vrinds@rsgnov.nl. Aanmelden kan tot 7 maart 12.00 uur.

We are looking forward to seeing you!

De andere 

Kom kijken op de RSG

woensdag 16 februari

Wil je graag nog even in het echt kennismaken met de RSG? Dat kan op woensdag 16 februari tussen 15.00 en 20.30 uur. Gelukkig kunnen we binnen de huidige coronaregels leerlingen en hun ouders toch de school nog even in het echt laten zien, en dat is natuurlijk veel leuker dan de school alleen online bezoeken.

Je moet je daarvoor wel inschrijven op een bepaald tijdslot. Er zijn nog enkele plaatsen vrij, maar de inschrijving gaat heel hard. Wil je komen kijken? Ga dan naar de homepagina en klik op "Klik snel hier en kies je tijdslot". Staat een bepaald tijdslot er niet meer bij, dan is dat vol. Let op: je kunt maar één ouder meenemen!

We hopen dat je komt, want we vinden het leuk om onze school te laten zien. Tot 16 februari!

Virtuele schooltour voor ouders en leerlingen groep 8

donderdag 18 november; 19.00 uur

Klik hier om terug te kijken

Helaas is het vanwege de coronamaatregelen niet mogelijk om de informatieavond van donderdag 18 november live op school te organiseren. Wij kiezen ervoor om je online te informeren. Jij en je ouders zijn van harte welkom op onze virtuele schooltour welke start om 19.00 uur.

Tijdens deze tour ontvang je informatie over hoe het onderwijs op de RSG is georganiseerd en welke leuke activiteiten er nog meer op school zijn. Zo is er een vlog van leerlingen, een filmpje over de talentstromen (SportGroep, StudioKunst en TechniekAcademie) en natuurlijk informatie over hoe een dag er op de RSG uitziet. Ook kunnen jij en/of je ouders vragen stellen die die avond meteen beantwoord worden. Denk bijvoorbeeld aan vragen over extra ondersteuning, coaching, lestijden, huiswerkbegeleiding, vakken, tweetalig onderwijs, enz.

Aanmelden voor de virtuele tour kan vanaf maandag 15 november a.s. via deze website.

Open dag (online)

22 januari (19.00 uur)

Inmiddels heeft de Open Dag al plaatsgevonden. Helaas alleen online, in verband met de coronamaatregelen. Je kunt online nog steeds onze nieuwe informatiefilm bekijken. In die film zie je eerst onze directeur, mevrouw Leeuwenburgh. Daarna kun je op verschillende mensen klikken om meer te horen over verschillende onderwerpen. 

Extra webinar donderdag 27 januari 19.00 uur

 Donderdagavond 27 januari is er een extra webinar, net als tijdens de open dag van 22 januari. Tijdens dit live webinar maak je kennis met enkele leerlingen en leraren en kun je vragen stellen in de chat. Aanmelden gaat heel eenvoudig via deze website.