RSG N.O.-Veluwe, dé school voor jou!

Nu je in groep 8 zit, komt de keuze voor de school voor voortgezet onderwijs heel dichtbij. Het is belangrijk dat je een goed beeld krijgt van je nieuwe school. Bezoek daarom informatiebijeenkomsten en open dagen. Zo kun je de school vinden die bij jou past en waar jij je thuis voelt.

Wij zijn een openbare school. Dat betekent dat wij leerlingen hebben met heel verschillende achtergronden, en dat geldt ook voor onze medewerkers. Daarom vinden wij respect voor elkaar en voor elkaars opvattingen echt heel belangrijk.

Leren op jouw niveau!

Wat uniek is aan de RSG is dat wij een brede school zijn, dat wil zeggen dat wij alles in huis hebben, van tweetalig atheneum/havo tot en met de basisberoepsgerichte leerweg. Dat maakt overstappen gemakkelijk, en dat is wel zo handig als je meer blijkt te kunnen dan je dacht, of als het je juist veel moeilijker af gaat dan je dacht. 

Talentstromen: SportGroep, StudioKunst of de TechniekAcademie

Wij bieden op de RSG drie talentstromen aan: SportGroep, StudioKunst of de TechniekAcademie. Wat kies jij? Lees hier meer over onze Talentstromen>>


Kom langs!

Ook de RSG organiseert diverse informatiebijeenkomsten; meer informatie hierover vind je hier.

We nodigen je van harte uit!