Faciliteiten

Mediatheek

Onze school beschikt over een mediatheek. Alle leerlingen kunnen op vertoon van hun schoolpas gebruik maken van de faciliteiten. In de mediatheek staan jeugd- en jongvolwassenenboeken, literatuur, luisterboeken, naslagwerken, poëzie en Duitse, Engelse en Franse leesboeken. Ook is er een aanvullend aanbod voor het tweetalig onderwijs. Naast de boeken staan er voor onze leerlingen in de mediatheek computers om op te werken. Ook kunnen leerlingen in de mediatheek printen en/of kopiëren. 

Lift

 In het gebouw is een lift aanwezig. Indien noodzakelijk kunnen leerlingen en medewerkers hiervan gebruik maken.

Overblijfruimtes

Er zijn diverse overblijfruimtes voor de leerlingen waarin zij in pauzes en in tussenuren kunnen verblijven. Ook zijn er meerdere studie-ruimtes en -pleinen. Op school is er gelegenheid voor leerlingen om in de pauzes/tussenuren eten en drinken te kopen.

Schoolpas

Alle leerlingen van de RSG N.O.-Veluwe ontvangen ieder schooljaar een schoolpas. Deze pas is persoonsgebonden en daarom voorzien van een foto. Op de schoolpas staat een tegoed van € 5,-- dat gebruikt kan worden voor printen en kopiëren. Deze pas moet een leerling altijd bij zich hebben. De schoolpas wordt eveneens gebruikt voor de absentenregistratie. Daarnaast hebben leerlingen met de pas toegang tot de computers in de mediatheek en kunnen daarmee boeken lenen. Ook is de pas een identificatiemiddel voor de toegang tot door school georganiseerde schoolfeesten.  

 

Foto's

Jaarlijks worden er van alle leerlingen foto's gemaakt door een schoolfotograaf. Deze foto komt op de schoolpas. Ouders/verzorgers kunnen deze foto eventueel kopen.