Leerroutes

Voor leerlingen met een vmbo basis-, kader- of mavo-advies is er de Praktische route. In deze route leer je natuurlijk ook uit leerboeken, die net als in andere klassen voor het grootste deel op de laptop staan, maar ook zoveel mogelijk door veel te doen.

Heb je een mavo- (vmbo tl), (tweetalig) havo- of vwo-advies? Dan start je op de RSG in de Theoretische route. In een uitdagende leeromgeving begeleiden wij jou bij het maken van keuzes die passen bij jouw leren en die jou helpen te groeien. Je zult niet alleen heel veel kennis en vaardigheden opdoen, maar je zult ook jezelf leren kennen en weten hoe jij het beste leert.

De leerroutes in detail

Praktische route

In de praktische route ontwikkelen leerlingen een proactieve, ondernemende houding met eigentijdse vaardigheden. De leerlingen leren door te doen in een contextrijke en betekenisvolle omgeving. De praktische route is erop gericht om leerlingen inzicht te geven in hun talenten en kwaliteiten om zelfstandig en met zelfvertrouwen hun weg te kunnen vervolgen in de maatschappij.

De Praktische Route is voor leerlingen met een vmbo basis-, vmbo kader-, mavo-advies.

Theoretische route

Leerlingen in de theoretische route ontwikkelen een onderzoekende, ambitieuze houding waardoor zij zelfstandig functionerende jongere worden die met vertrouwen kritisch en vaardig volgende stappen in de maatschappij zetten.

De Theoretische Route is voor leerlingen met een mavo/havo-, havo/vwo- of vwo-advies.

Meer weten over de leerroutes? Neem dan gerust contact op!

Mw. L. Lansink

Leerlingcoördinator onderbouw

Ons onderwijs

Vmbo basis

Havo

Vmbo kader

VWO

Mavo

Tweetalig onderwijs

Coaching

Begeleiding