Inmiddels is het eind april en dat betekent dat we bijna gaan beginnen met de verbouwing van de RSG. Om het onderwijs door te laten gaan en de kwaliteit te waarborgen, hebben we een aantal maatregelen genomen. In deze nieuwsupdate lees je hier meer over.

Eerder deze maand is gebouw E opgeleverd, het tijdelijke lokalencomplex naast het schoolgebouw waar vanaf mei 2024 lessen in worden gevolgd. Het zijn mooie en fijne lesruimtes geworden, waar leerlingen zonder enige vorm van hinder het onderwijs kunnen volgen gedurende de verbouwing.

Mocht je interesse hebben dan kun je op 22 mei tussen 15u en 17u of op 23 mei tussen 16u en 18u binnenlopen om te kijken.

In de meivakantie wordt er gestart met de verbouwing van onze school. Dit betekent dat er na de meivakantie gebruik wordt gemaakt van de tijdelijke lokalen (E) en de praktijklokalen van de school (D). Alle onderbouw leerlingen en bovenbouw mavo, basis en kader krijgen hier het onderwijs aangeboden. De havo-vwo leerlingen in de bovenbouw krijgen les op een externe locatie.

Omwonenden kunnen merken dat we begonnen zijn met de bouw door dat er op sommige momenten bouwverkeer zichtbaar zal zijn in de straat. We doen ons uiterste best om overlast te minimaliseren.

Andere berichten

  • 7 juni 2024

    Bouwupdate sloopwerkzaamheden

  • 14 maart 2024

    We zijn van start!

  • 25 september 2023

    RSG Noord Oost-Veluwe Ondergaat Grote Duurzame Verbouwing in 2024